Sunday, January 28, 2007

Vårt første døgn i Perth.

Ein kort presentasjon av vertsfolket. Jeanette er datter av Anne Margrethe, som er gift med Gunther. Dei har ei lita datter som heiter Sunniva. Begge dei voksne studerer her i Perth, mens den småe nyter livet.Ei stor takk til dei for at vi for vere her hjå dei i tre veker.
I går var vi på marked. Der var mykje folk, og mykje fint og sjå (og kjøpe). Men desverre var det litt for varmt for Sunniva, so vi reiste tidleg heim att. Seinare på ettermiddagen gjekk vi tur. Skulle gå rundt eit vatten med mange fuglar og slangar og sånt. Men naturen spelte oss eit nytt puss. Forrykande torever.
Men ein tur i bassenget fekk vi iallefall. Deileg var vi samde om. I dag 29.jan er det bading på programmet. Det skal bli godt. Følg med.

3 comments:

Gunther Theiss said...

Heisann Leif!! Denne bloggen begynner jo å bli skikkelig fin! Skal bli kjekt å følge oppholdet deres her nede fra deres egen synsvinkel!

anne lill said...

Hei leif og mormor!
så kjekt med deres egen blog. kjekt med masse bilder. KOS DERE MASSE . her sliter man med regn og jobb.
glad i dere, stor klem

ole said...

Hei Leif og anne margrethe.
Endå ei side som me må følge opp, dette blir spendende. Misunne dokke jammen turen. Dokke får ta ein tur opp i snøen når dere kommer hjem igjen.
Kos dokke ¨
Hilsen Marianne og Ole Andreas