Wednesday, January 31, 2007

Bading i det sørindiske hav

I dag er det den 31.jan. Kva gjer ein når gradestokken kryp oppover 30-talet. Akkurat, då reiser ein avstad og badar. Vi reiste til city beach, ei strand vi har vore på tidlegare. Det artige er at den ligg ved det sørindiske hav. Vi legg ut ein del bilete, og let dei tale for seg:

Etter mykje bading, og etter at Gunther har lert undertegnede(Leif) og surfe på bølgen, tok vi oss eit slag yatzy. Bading og soling gjer svoltne kroppar. Kva trur De menyen vart. Jau, akkurat. Fish and chips....... veldeg godt. Sunniva har vore med i heile dag, og er også veldeg svolten innimellom. Ja, dette er noko av våre opplevelsar i dag. Timane strekk ikkje til.

2 comments:

ole said...

Det er ganske fantastisk at me kan sitte hjemme i norge og folge med på ka dokke foretar dokke der nede på andre sida av kloden. Turen og opplevelsene ser fantastiske ut.
Kos dokke skikkelig og hils alle, både store og små.
Klem fra Marianne og Ole Andreas

mammamormorleif said...

Vi helsar tilbake til alle saman herifrå. Ja, dette er berre heilt fantastisk. Det er berre å følgje med på bloggen og nyte litt ilag med oss. Dette er og meint som reisereklame, så det er berre og supe til seg inntrykk og komme ned. Helsing Anne Margrethe og Leif. Helsar og frå Jeanette, Gunther og Sunniva.