Saturday, February 17, 2007

Stranda+++++14.feb.

I dag er det klart for stranda att. Alle var med i dag. Her vart det soling og bading. Gunther bada, medan kongen av havet passa på..... Sidan vi har vore her i snart tre veker, har vi fått ein tradisjon med fish and chips kvar onsdag. Sånn vart det i dag og... men her var også mykje anna fint å sjå... Dette var litt av onsdagen. Den var som vanleg ein god dag. og Sunniva var som vanleg veldeg blid.

2 comments:

Kristin og Marthe said...

Halloen onkel Leif og Anne Margrethe.

Har fått addressa til bloggen dykkar og måtte berre inn og sjå kva de har drive med dei siste tre vekene. Må sei vi misunner dykk for her heime har ikkje veret vore akkurat som det de har hatt:-) Ein anna ting er at vi må skryte av bileta de har teke. De har fått med det meste og det er kjekt å sjå attende på det de har vore med på, og mimre... Flott jente Jeanett og Gunther har fått. No er de vell snart heime i det kalde nord att med masse gode minner. Vinterhelsing frå Kristin og Marthe.

Ingrid og Kåre said...

Hei Leif og Anne Margrethe!
Vi har vore inne og sett på dykkars livs reise. Og kan godt forstå at de kallar den for det. Fantastisk mange fine bilder å sjå, og kjekke kommentarar og lese. Godt å sjå at de kosar dykk, og har det bra. Det er viktig, og eg reknar med at i vår alder er det det viktigaste. Fine born, svigerborn og borneborn. Koseleg at de let oss delta i den spanande reisa. Ha ein fin seinvinter og vår.
Helsing Ingrid og Kåre.