Tuesday, February 6, 2007

The Underwater World. 6.feb.

I dag reiste vi til Hillarys Boat Harbour på West Coast Dreive nord for Perth. Det er ein fin turistplass, med mange fine butikkar....... Vi ankom i strålande sol, og temp på rundt 35 gr. Butikkane vart gjennomgått nøye, men lite vart kjøpt.. (berre litt). Det var veldeg fint ute på dei lange bryggene. men ingen tur uten kaffikos... So var vi ved det store målet i dag. Aquarium the underwater world. Der kan ein sjå mange farlege fiskar og maneter etc. Det mest fantastiske var å gå i glasstunnellen, der ein har vatn over og ved sida av seg, og der er fult av fisk (snille og veldeg farlege). Tunnellen er 98 meter lang. Viser her nokre bilete av dette. her er litt snillare ting og litt ein kan ta i nok ein begivenheitsrik dag, som vart avslutta med tur i treningsstudio for mannane og turgåing for damene.

2 comments:

anders said...

hei.helt utrulig løye å sjå dåke i sånne oseanske omgjevnadar. her heime går da i snø og regn om ett anna.men ka gjer no da når ein kan ta del i turen dåkas på denne måten. kjempe bra!!!! håpa de har da bra. her e alt fint i allefall.
nyt livet down under og gjer da til eit minne for livet. kos frå anders

anne lill said...

hei folkens!
Kekt å se dere, og at leif får til bloggen så godt! Nå er det din tur å lære meg når du kommer hjem. Gleder oss til å se dere.
I dag reiste odden til borteli. Han skal være der til imorgen. Han har begynt i det nye firmaet nå, så nå reiser de rundt å leter etter tomter de kan bygge på. Vi andre som holder oss hjemme koser oss her.
PS det var godt å høre stemmen din i dag mams, du er lenge vekke nå..
stor klem til begge to
Anne lill